~ YouTube creepypasta ~

středa 25. září 2024

Monstrum z tunelů


Na naší půdě jsem našla starý deník. Je mého otce, než zmizel beze stopy, když jsem byla ještě malé dítě, zde jsem našla odpovědi, ale ještě víc otázek. 

To co je v něm, je děsivé, tak vám to sem napíšu, protože jsem usoudila, že by o tom měla vědět veřejnost, ať to zní sebevíc šíleně. Zveřejním pouze část z deníku mého otce.
Já sama z toho mám husí kůži.

12.5.2008

Mám dceru, které je pět let, takže ta na ně věří, i když se ji snažím vysvětlit, že žádný strašidla ani bubáci pod postelí neexistují, ale je na to ještě moc malá a navíc který dítě v to nevěří?  
Jsem rok po rozvodu, dcera skončila u mě, jelikož mou bývalou ženu zavřeli do psychiatrické léčebny, poté co se pokusila o sebevraždu, já ji tehdy našel, ale to nebyl jediný důvod našeho rozvodu, byla to pouze poslední kapka. Aby jste to nepochopili špatně, já svou ženu opravdu miloval, ale poté co začala mít ty stavy a bludy, už to dál nešlo, pro ochranu naší malé dcery, chtěl jsem aby byla v bezpečí. 
Byl bych opravdu rád, kdyby má dcera nikdy nemusela poznat, jak je svět krutý a lidé, aby mohla navždy žít v bezpečí pohádky. Jenže to bohužel není možné, jednoho dne vyroste a začne žít vlastní život. Alespoň chci ochránit její dětství. Aby bylo šťastné jak to jen jde. Jmenuje se Emma a její máma Lenka. 

úterý 24. září 2024

Krátké creepypasty u Chris Final

Takže vám sem hodím pár mých creepypast, který namluvil Chris Final, ovšem nedal mi moc dobrý hodnocení. A čte moji přezdívku špatně 🤷🏻‍♀🤣. Tak snad mi dá lepší hodnocení jindy. Ale je pravda, že to byli rychlo nápady. Ale taky se našli lidi, kterým se líbí. Jak se říká sto lidí sto chutí. Takže vám se třeba budou líbit. Budu rád za vaše názory do komentářů pod článkem. 👍🏻A některé možná znáte. 

~ Vítejte ve světě děsu ~

(Můj cosplay)

Jak už napovídá název a adresa blogu, zde budou moje creepypasty, moje vlastní tvorba. Nejlépe mi jde psát psycho o vrazích a celkově psycho, ovšem většina má radši jiný druh creepypasty. Ale nebojte se, nepíšu pouze psycho. Také zde budou různé fanfikce, hlavně na Jeff the Killer, moje nejoblíbenější postava, především yaoi a yuri fanfikce, rád shipuju postavy z creepypasty.
Kdysi jsem roky psal horory a temné fantasy, gothic romanci, takže to bude mít asi takový nádech.

Psaná verze a když něco z toho namluví nějaký creepypaster tak i namluvená verze. Zatím pět mých creepypast namluvil před dvěma lety Chris Final. Byli to moje rádoby první pokusy o creepypasty.